Min Värld

Alla inlägg den 26 augusti 2011

Av Elin - 26 augusti 2011 21:45

Var ner på stan i Västerås, blev Gina Tricot som första besök och där blev de 6 st plagg.. lite mysiga höstkläder  


Sen bar det av till Erikslund å skopunkten så NU har jag mina träningskor inte den bästa kvalitén direkt men bättre att promenera i dessa än mina tyg skor.. 

Får införskaffa ett par riktiga lite senare, typ gortex som kommer behövas i vinter... Imorgon ska jag till Grönalund med Mamma och hennes sambo och mina syskon Linus och Frida, så då lär jag inte behöpva promenera nått hemma direkt    


Ja just det igår var Victoria här och fikade, jag får gratulera så mkt till graviditeten gumman, så glad för din skull.. Det är verkligen din tur nu.. 

Snart 39 lixom  


Katterna börjar göra sig hemmastadda, men Propolis har gett sig på Master ett par gånger.. Å Propolis springer runt å jamar om ingenting,, Vet inte riktigt vad de är.. 


Nej nu ska jag vara lite Social med syster en stund sen lär man nästan gå och sova vi ska ju upp tidigt imorgon så man hinner med lite åkatraktioner innan det blir typ 40minuters kö.. (skulle bli fint väder och de är löningshelg..) 


Natti natti gott folk!


Av Elin - 26 augusti 2011 09:40

Jaha kan börja med att min mirakelkur med Panto-Slim har gjort gått ner 4 kg, kanske inte bara den som har gjort de men den har hjälpt till ordentligt.. 

Bara 6kg kvar sen har jag nått min idealvikt, idag ska jag köpa ett par riktigt promenad skor så då kommer det bli mkt promenader sen  


För att fira detta lite ska jag åka å shoppa lite kläder..

Måste vara representabel när man åker till kunder  


Har lovat att jag ska skriva lite om hur det går med Doréen....

Tove (veterinären) var då ut i förrgår och ultraljudade Doréens knä för att se hennes ligament.. En häst har 3 ligament i ett bakben, inre, mitten och yttre..

De inre och i mitten är viktigast för dom är starkare (om j ag förstod rätt) det är det inre ligamenetet häsen låser när dom te.x står och sover..


Doréen har en skada på det yttre ligamentet och det ser inte alls bra ut..

Den veterinär som Tove brukar rådgöra med sa att 2 månader från första behandlingen är vad man brukar ge en häst med dessa sakdor..

Sen blir hästen oftast utdömd och man avlivar den...

Jag och Tove beslutade att Doréen får 5 veckor till från denna behandling sm var i onsdags för hon har nämligen kommit tillbaka lite nu..

Tidigare bara rasade hon i vikt och blev helt apatisk och då känner man sig bara elak, men som sagt nu har hon piggat på sig..  


Jag får be alla jag kan att hålla tummarna för min prinsessa helt enkelt!  


Hovlagaren var ut igår så hon fick lite "manikyr" oxå  


Även jag fick lite manikyr i onsdags så underbart skönt!

 

Det är turkos/gröna tippar, blev ursnyggt!


Efter jul ska jag gå Nagelteknolog utbildning så detta blir mitt framtida yrke, ett tag frammåt iaf, måste ju tjäna in de 25tusen som kursen kommer kosta  

Under mi utbildning måste jag göra 100 nageltimmar så alla vänner och bekansta kommer få ställa upp.. det ska bli jätte kul!!


Nej nu ska jag dammsuga upp jord för katterna har tippat en golvkruka..

Sen blir det frulle och stallet för att sedan göra sig redo för lite shopping      

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


En blogg om mitt liv och mina djur.

Master

 

 

S*Ärenskogens Master Healer

2011-01-28

Blå-vit Cornish Rex hane.

 

Våran lilla latmask som inte gärna gör mer än han behöver, förutom när han är på bushumör och terroriserar lilla Qaian...   

Qaian

 

 

My Twigg´s Qashqai-Van 

2011-10-21

Svart-vit van Cornish Rex hona

 

Full fart hela tiden, hon har bara 2 växlar full fart eller tvär deckad.. Men hon kan säga ifrån ordentligt när hon inte vill leka längre..   

Super mysig tjej   

Doreén *Vila i Frid hjärtat*

   

Doreén

född 2006-05-04

ängel 2012-08-21             

Trots friskförklaringen så höll hon inte för igångsättning efter benfrakturen i Juni 2011.. Min Unicorn, Mitt allt!!  Hon fick somna in 21/8-12 efter över ett år av rehablitering.. Det är det jobbigaste beslutet någonsin, men hon hade ju trots allt ont och kommer aldrig kunna ridas ordentligt igen.. 

Det är helt ofattbart.. Hon fick bara bli 6 år, trodde åtminstonde vi hade minst 10 år till tillsammans.. 

Sov gott Älskade ängel  

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<<
Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards